Praktijkboek Tuinfotografie

Met trots presenteren we op 23 september 2017 het Praktijkboek Planten- en Tuinfotografie. Tot deze datum ontvang je € 5,- korting als je het boek alvast bestelt via onze webshop.

Je kan het boek ook mee bestellen als je naar het tuinfotografie evenement komt op 23 september a.s. in de Hortus Botanicus in Leiden.

Tuinfotografie is een uitdagende vorm van fotografie. Er is zoveel te zien, er zijn zoveel vormen, lijnen en kleuren dat je in veel foto’s ‘door de bloemen de tuin niet meer ziet’.

Hoe maak je foto’s die mooier zijn dan de tuin zelf? Hoe voorkom je dat elke foto op de andere lijkt? Hoe kun je de aanwezige vormen en lijnen gebruiken om aansprekende foto’s te maken?

Alle aspecten van tuinfotografie komen uitgebreid aan bod: bloemen, bomen, seizoenen, tuinarchitectuur, compositie, fototechniek én de bezoekers van onze tuinen: insecten en andere dieren.

Dit boek is geschreven door twee van de beste Nederlandse tuinfotografen. Zij geven al hun inzichten, kennis en ervaring prijs, zodat ook jij indrukwekkende tuinfoto’s kunt maken.

Klik hier voor meer informatie en om het boek te bestellen.

Titel:                    Praktijkboek Planten- en tuinfotografie
Uitgave:              Hardcover, gebonden en genaaid, full-color
Formaat:             230×230 mm
Aantal pagina’s: 180
ISBN:                  9789079588183
Verkoopprijs:    € 27,90